• Пн. Жов 21st, 2024

Нова Свобода

Інформація, новини, репортажі, розслідування

До хустських ліцеїстів завітав учасник програми «Мастер Шеф. Професіонали»

Spread the love

До хустських ліцеїстів завітав учасник програми «Мастер Шеф. Професіонали»

До хустських ліцеїстів завітав учасник програми «Мастер Шеф. Професіонали». Василь Томищ іцз Хуста провів із дітьми майстер-клас із приготування корисних і смачних страв.

Джерело

Інформацію повідомив Хустський багатопрофільний ліцей імені Івана Магули.

Цікава зустріч

Що не кажіть, а ліцей наш дійсно багатопрофільний. І ця аксіома стосується не тільки профілів навчання. Олександра Сідей , вчителька зарубіжної літератури а також класний керівник і вихователь 10-в класу, вирішила урізноманітнити навчальні будні ліцеїстів і запросила в гості до школярів неординарну особистість.

🍛🧑‍🍳🥗Сьогодні наші ліцеїсти 10-В та 11-Б класів, у рамках тижня культури здорового харчування, мали змогу стати кулінарними експертами, адже до нас завітав учасник телевізійної програми «Мастер Шеф. Професіонали» Василь Томищ, який провів майстер-клас з приготування корисних і смачних страв.

На кухні панувала справжня робоча атмосфера, бо ж за короткий час потрібно було приготувати три страви на всіх учасників заходу (тости з яйцем пашот на подушці з авокадо🥑, салат з кіноа🌱(ми нікому не скажемо що це різновид лободи🤭), французькі тости з карамелізованим бананом🍌).

🧑‍🍳📝🧑‍🏫Василь розповідав, як змалечку полюбляв готувати, чому взяв участь в кулінарній програмі, як вдається поєднувати роботу в одному з ужгородських ресторанів та викладати в кулінарній академії шеф-кухарів у Києві. Учні дізналися перевірені лайфхаки щодо кулінарії, посмакували стравами, які ж самі приготували під керівництвом Василя і зробили багато світлин на згадку про цей цікавий день.

Вдячності ліцеїстів не було меж. Спільне фото з цікавої події прикрасить усі випускні альбоми наших старшокласників. Цей день запам’ятається усім, як ще один мирний і насичений позитивними подіями день всупереч війні. Дякуємо ЗСУ 🛡️🇺🇦🛡️, що захищаєте наше мирне життя.

Нагадаємо, що Війна забрала життя Миколи Кушніра з Хустщини, а також, що Юрій-Сокіл відмовився від броні і вступив до 128 Закарпатської бригади

Вас може зацікавити: Вперше відбувся конкурс “Благодійне Закарпаття”. Назвали переможців

Нова Свобода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *