• Пн. Жов 21st, 2024

Нова Свобода

Інформація, новини, репортажі, розслідування

Простір “Ветерана Хата” незабаром відкриється і в Мукачеві

Spread the love

Простір “Ветерана Хата” незабаром відкриється і в Мукачеві

Простір “Ветерана Хата” незабаром відкриється і в Мукачеві. ГО “Волонтери Закарпаття” невдовзі відкриють у місті над Латорицею неймовірно затребуваний хаб для військових, які потребують лікування і реабілітації. Про це розповіла відома закарпатська волонтерка Катерина Легерда.

Допомогли добродійники

В цей нелегкий час для України, організація “Волонтери Закарпаття” повідомляє, що незабаром в м. Мукачеві відкривається Ветеранський простір “Ветерана Хата-Мукачево”.

“Хочемо висловити слова щирої вдячності всім за сприяння, за меблі з технікою Андрій Рябич, великому патріоту України, меценату та найкращому підприємству в м.Мукачево-
УАП ТОВ “Фішер-Мукачево” за багаторічну підтримку Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine та волонтерського руху!”, – наголосила Катерина Легерда.

Також вона додала: “Андрій Васильович Рябич, як ніхто знає, з якими проблемами ветерани, воїни, які повернулися з війни, мають справу, на скільки потрібна допомога постраждалим, внаслідок війни військовим, ветеранам та членам їх родин?!

Отже:

Громадська організація “ВОЛОНТЕРИ ЗАКАРПАТТЯ”, висловлює Вам, Андрію Васильовичу, свою вдячність за матеріальну допомогу, в розмірі 80 000грн, за Вашу жертовність. Кошти призначені на цільову допомогу військовим та ветеранам.
Ці кошти були використані на відкриття Ветенанського Простору “Ветерана Хата” в м. Мукачеві, представниками нашої ГО в м. Мукачево.
Нам вдалось придбати:
-два дивани;
-два столи;
-два крісла;
-два шкафа;
-дванадцять стільців;
-один телевізор.

Для чого ветеранський простір

🇺🇦Відкриття Ветеранських осередків, просторів вкрай важливі та необхідні по всій Україні, адже вони є не лише ефективним та реалістичним інструментом реінтеграції ветеранів та посилення їх громад, а й потужним засобом комунікації!
Діалог громадського суспільства та ветеранської спільноти, а це шлях до стійкості нації🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Ветеранський простір “Ветерана Хата” в м. Мукачеві це інтеграція, адаптація поранених військових, ветеранів, діючих захисників, з метою полегшення знайти себе в нових реаліях, всебічна підтримка та різностороння допомога їм, їх родинам.

У ветеранському просторі будуть отримувати наступні послуги на безкоштовній основі:

🔻 ветерани та члени їй родини;

-🔻військовослужбовці та члени їх родини;

-🔻члени родини загиблих героїв України;

🔻члени родин зниклих Безвісти за особливих обставин;

🔻звільнені з полону.

🔻важкопоранені;

🔻особи з інвалідністю внаслідок війни.

Завдяки відкриттю Ветеранського Простору #Ветерана_Хата” в Мукачеві спільними зусиллями, спільною працею наші ветерани та члени їх родини будуть мати змогу долучатись до ретритів, отримуватимуть безкоштовну юридичну та психологічну допомоги також пошук робіт та проводити час за приємною бесідою.

Окрему подяку висловлюємо нашій Голові правління ГО
Власта Рейпаші
Yatskoff Mykola
Olesia Tragniuk
Приватному підприємцю (який надав на благодійній основі приміщення). Усім, хто долучився до ініціативи відкриття такого потрібного ПРОСТОРУ ДОПОМОГИ для тих, хто захищав і захищає нашу землю.
Подяка нашим партнерам Меблі СІЧ Мукачево, особисто милосердній Zoya Gavrik за підтримку та розуміння!
Щиро дякуємо усім, усім за вашу допомогу та довіру до нашої громадської організації!
Лише разом ми НЕПЕРЕМОЖНІ!”, – зазначила вона.

Нагадаємо, що Гвардієць із Закарпаття розповів про перший бій, поранення і найбільші хвилювання на фронті, а також, що Державні нагороди вручили закарпатським гвардійцям

Вас може зацікавити: Василь Слава. Закарпатців просять підписати петицію про присвоєння звання Героя

Нова Свобода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *